Velkommen


DLT Group A/S er en produktions- og handelsvirksomhed, beliggende i Viborgs nye industrikvarter Vest.

Produktionen er hovedsageligt træbearbejdning, f.eks. støbeforme til betontrapper, butiksinventar, lister til køkkenindustrien. Vi har meget stor erfaring med specialprodukter til alle formål, og maskinparken er tidsvarende og fleksibel, hvilket gør det muligt at omstille med meget kort varsel. Således kan der, også på grund af vores store råvarelager, produceres specialopgaver af enhver art, med meget kort leveringstid.

Se video her

 

CSR
DLT Group A/S involverer sig i og støtter op omkring samfundet, bl.a. ved ansættelse af medarbejdere, som har brug for særlige vilkår og forhold.
Det er f. eks. medarbejdere der har behov for flexjob eller andre særlige hensyn, og hvor vi på den måde kan være med til at give indhold og værdi for både medarbejderen og firmaet.

Se historien om den lille tømrer....

  •  
    DLT Group - Laes MereLæs Mere

     

    DLT Group A/S blev grundlagt i 1989 af Martin Laursen, der som ny-udlært tømrersvend, havde mod på at blive selvstændig. Firmaet startede i små lejede lokaler i Viborg, og hed "Den Lille Tømrer", og her er således forbogstaverne til det nuværende navn. I starten var forretningsgrundlaget tømrerarbejde, men det udviklede sig hurtigt, og pladsen blev for trang.

    I 1991 flyttede virksomheden således til Spørring, men også her blev pladsen for trang, og nye lejede lokaler blev i 1992 fundet i Fårvang. Her udviklede virksomheden sig fra at være en typisk tømrerforretning, til at også have maskinsnedkeri, og det blev muligt at løse flere specialopgaver. Et af specialerne var forme til støbning af betontrapper, hvilket den dag i dag er en vigtig del af produktsortimentet. Firmaet skiftede i 1994 navn til DLT Production ApS, og var således blevet et anpartsselskab.

    I 2000 flyttede virksomheden tilbage til Viborg, og placerede sig strategisk godt ved den nye omfartsvej. Logistikken var således på plads, og på den nyerhvervede grund blev den første bygning opført, og siden er der tilkøbt 5 nabogrunde, de 2 med eksisterende bygninger. Derudover er der løbende bygget til og udvidet, således at man i dag råder over tidssvarende bygninger, i alt 8500 m2. Selskabsformen blev ændret til A/S, og DLT Group A/S som virksomheden hedder i dag, fremstår som en top moderne produktionsvirksomhed. Også maskinparken er løbende er blevet udvidet, og DLT Group A/S råder, udover almindelige maskiner, over bl.a. over 7 CNC styrede overfræsere, 3 kehlere, dobbelttapper, formatsav og kantlimer.

    Der er altid blevet lagt vægt på kvalitet og nøjagtighed, både hvad der gælder produkter og leveringstid, og for at opnå dette, er det vigtigt også at have høj kvalitet på personalesiden. Mange af medarbejderne har været her længe, og der bliver gjort meget ud af personalepleje. DLT Group A/S beskæftiger pr. oktober 2018 ca. 60 medarbejdere.

    Martin Laursen er stadig eneejer af DLT Group A/S, der er inde i en særdeles positiv udvikling, som skal fastholdes de kommende år, ved hjælp af bl.a. fremsynethed og kvalitet i alle led.

     

    Salgs - og leveringsbetingelser

    Download vores Salgs - og leveringsbetingelser her

     

    LUK

 

 

DLT Group A/S
Lundborgvej 25
8800 Viborg

 
© 2017 DLT Group
All rights reserved.


Programmeret og hosted af nordicweb